Opis forum
Użytkownik
NO pusto tu heh to coś napisze no więc mój problem jest taki :
chciałbym miec prawo do pisania w "informacje o klanie"
ponieważ jestem w klanie dośc długo z tego co słyszałem jest to możliwe dopiero od 16 lvl mam 13 niestety znacie powód - chciałbym miec to prawo ponieważ np . miałbym coś ważnego do przekazania ... i tak dalej ... mam nadzieje że rozpatrzycie moje "zażalenie " hehhe pomyślnie
komando też mi takie coś ostatnio chodziło po głowie:D
najlepiej by było żeby dać każdemu pisanie w info żeby można było napisać np. mam bana na 7dni itp..
a jak ktoś będzie głupoty pisał to wtedy mu zabrać prawa do pisania:)
myślę, że dostaną takie osoby to prawo, zresztą gramy dłuższy czas ze sobą i widać że głupot pisać nie będziecie pewnie jak będzie osoba mogąca dawać prawa to je dostaniecie
PS: Ty Goblin nie masz tego prawa też?
Użytkownik
Ej o co wam chodzi że mnie z klanu wywaliliście ? Przecież ja nic nie zrobiłem . Miałem pisać , gdy ktoś mnie bije i tak zrobiłem . A wy postanowiliście mnie wywalić .
Powiedzcie chociaż dlaczego ??
Użytkownik
^GreenBoy7070^G napisał:
Ej o co wam chodzi że mnie z klanu wywaliliście ? Przecież ja nic nie zrobiłem . Miałem pisać , gdy ktoś mnie bije i tak zrobiłem . A wy postanowiliście mnie wywalić .
Powiedzcie chociaż dlaczego ??
Właśnie ja wchodzę czytam wiadomości i co odpowiadam chłopakowi a tu niema go w klanie sam osobiście wyjdę z klanu jak będzie trzeba i całe HR+ rozwalę bo wiem że to nie jest wina GreenBoy7070 a stąd iż moja córka widziała wszystko i mi powiedziała. Wysłał chłopak do mnie skargę nie wiem czy jeszcze do kogoś ale zgłosił problem a ktoś go usuwa z klanu chyba troche nie fer moim zdaniem zawsze sprawdzaliśmy gdzie leży prawda czyż nie??? Pozdrawiam wszystkich ARES
Użytkownik
Dzięki ARES ; ]
Użytkownik
^GreenBoy7070^G napisał:
Dzięki ARES ; ]
Nom browarek z ciebie leci a następnym razem pisz do kilku osób w razie czego. Każdy admirał floty czy dyplomata widm to zarząd jest.
Dam ci dobrą radę jak ktoś cię bije daj się ubić jak nie dajesz rady a nam zgłoś ten problem,nie załatwiaj sam tego jak nie dajesz rady.
A my wtedy zadziałamy,podaj nam swoje gg aby mieć z tobą jakiś kontakt.
Użytkownik
36331616...to moje gg
Nowy użytkownik
:[CZEMU NIE MOŻEMY PISAĆ NA INFO MAGDALENAXXD
Ostatnio edytowany przez MADZIULA1200 (2011-07-20 08:12:51)
Można było jeszcze niedawno, ale większość tam sobie czat robiła lub pisała mało istotne informacje, a te ważne zostawały w szybkim tempie zaspamowywane, może zostanie to znów odblokowane, ale zawsze potem ktoś tego nadużywa i się robi bałagan.
Użytkownik
Mam problem stałem sobie koło StroneR gdy podleciał ѕтяау˚вџιιэт vegą z nowym żółtym designem ja strzelam sobie w tego strunera a ten bez żadnego powody zaczyna mnie pic ja nie wiem o co biega więc nie uciekam tylko strzeliłem go raz żeby wiedział że nie jestem żadnym botem a ten nadal mnie bije i tak bił aż pękłem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no i w dodatku skończyły mi sie kuponu na naprawe urki mało a drony na 90 do 60 % zniszczeń więc przydało by sie pobic aljenki na urke np kubiki bdk
Ostatnio edytowany przez ===KOMANDO=== (2011-08-13 16:13:54)
Użytkownik
no właśnie nie wiem bo mają jakies pojebane literki jak go znajde to wkleje screna