Opis forum
Moderator
wy tu juz nad nagrodami myslicie a jeszcze nie wiadomo czy sie to odbedzie bedzie zarzad to sie wyedy pogada o tym ale dzieki za propozycje
Pomysl bardzo dobry naprawde jednakze tak jak Luk napisal moga byc oszustwa. Bardziej bylbym za tym zeby zestrzelenia byly wysylane np screeny z dzienniczka np mna miala w najmniejszej rozdzielczosci. Jedna osoba by zliczala zestrzelenia. Jestem za tym konkursem. Goblin moze ty bys sie tego podjąl. Bo widze ze skladki za abardoz nei wypalily Kont mailowych macie duzo bo w koncu premke robiliscie
Mógłbym się podjąć
składek czasem pilnuję ale często zapominam i raczej nikt się tego zbytnio nietrzyma:P
ale wygodniej(dla mnie) by było żeby robić te screeny zapisywać je sobie i dopiero na wojny mi podesłać na emaila i wtedy to podliczę itp:P
Moderator
Goblin masz tą fuchę
A więc jeśli ktoś dodaje tu raporty to zawsze edytujcie swoje odpowiedzi i w jednym wszystko wpisujcie żeby chaos i syf się tu nie porobił.
raporty muszą zawierać datę, godzinę i nick gracza którego ubiliście tak jak na poprzedniej stronie podawałam przykład.
i proszę bez oszukiwania.
szanujcie innych i to że ktoś chce w ogóle robić takie konkursy aby nie było nudno w klanie
A więc Widma miłej zabawy
nagrody jeszcze nie zostały ustalone ale postaram się jak najszybciej to załatwić
RAPORTY PROSZĘ WKLEJAĆ POD TĄ ODPOWIEDZIĄ!!!!!!!!
Nowy użytkownik
2011-08-09 17:40:27
Zestrzeliłeś pilota BÜjši€ (EIC ). MAGDALENAXXD
Moderator
Gabi jak byk pisze, że raporty. ze screenami za dużo roboty
Niby tak Rudzielcu:P
no ale wiesz screenami będzie bezpieczniej:P(ale niesądze żeby ktoś oszukiwał)
i mi też to na rękę że tutaj raporty wklejamy, łatwiej się będzie sprawdzało
Ps. skończyłem betę teraz już tylko 1,5alfy i delta:P
i od teraz kto tu napisze coś innego niż raporty to będzie miał deda za utrudnianie mi pracy:P
Ostatnio edytowany przez GoblinBCN (2011-08-09 22:23:24)
Moderator
Goblin mam nadzieję ,że nie będzie oszustw.
Z resztą ten kto oszuka resztę klanu a się o tym dowiem to już sobie z nami nie polata.
a więc czy warto siebie nawzajem oszukiwać??
nie sądzę, nie jesteśmy małymi dziećmi...
jak już pewnie większość z Was wie klan HR+ już nie istnieje....
muszę z przykrością stwierdzić, że Konkurs zostaje zamknięty z wyżej wymienionego powodu...
szkoda ale mam nadzieję, że następny nasz przeciwnik tak szybko się nie wystraszy i da nam szansę na to aby przeprowadzić podobny konkurs
Ostatnio edytowany przez .:rudzia:. (2011-08-12 19:25:47)