Opis forum
Moderator
Autorem pomysłu jest $77$ToRIoN$77$ ale chyba wstydził się napisać to ja napiszę za niego
Turniej klanowy miałby polegać na zdobyciu jak największej ilości Punktów Doświadczenia w ciągu określonej przez Zarząd liczby dni lub godzin.
Ogłoszenie rozpoczęcia zabawy odbywałoby się z tygodniowym wyprzedzeniem.
Każdy kto chciałby wziąć udział w TURNIEJU musiałby się zgłosić około 12-24 godzin wcześniej.
Zasady nabijania PD są dowolne, w grupie lub osobno.
Osoba która wygra TURNIEJ otrzymuje od reszty osób, które także zgłosiły się do zabawy, jeden SMS z URIDIUM!
Oczywiście niedokonanie przelewu na konto zwycięzcy np. w ciągu 24h od zakończenia zabawy byłoby "surowo" karane.
Aby było sprawiedliwie można zrobić 2 grupy np. od 100 000 000pd do 200 000 000 mln i druga grupa powyżej 200 000 000 mln.
Jest to tylko pomysł i należałoby go jeszcze odrobinę dopracować.
Proszę wszystkich o wydanie swojej własnej opinii na ten temat.
Przepraszam Cię $77$ToRIoN$77$ za to, że trochę zmieniłam to co mi przesłałeś.
Ostatnio edytowany przez .:rudzia:. (2010-09-19 15:40:46)
Moderator
no nie wiem raz na miesiąc albo i dwa. to zalezy od was czy byscie chcieli w tym uczestniczyc
Użytkownik
pomysł nie głupi tylko problem z realizacją sms jak sprawdzicie kto wysłał a kto nie???
Mysle ze jestesmy powaznymi ludzmi i jesli ktos sie decyduje to jak przegra nie bedzie problemu z wyegzekwowaniem tego smsa. Ale jest sposob na wysylanie np. 3 graczy ma wyslac dla mnie smsa. Oczywiscie najlepiej to zrobic jak jest mhh. Powiedzmy jest i sa wszyscy gracze prosze 1 osobe o wyslanei smsa i czekam az go dostane ,nastepnie inna i rowniez czekam itd. Nie wszyscy na raz tylko w ustalonej kolejnosci. Mysle ze zalatwiloby to spprawe.